Corporate identity

Corporate identity

It is your face that I seek

Uniek, herkenbaar, als de sproeten op je neus, als je knallende kleur haar, en de kuilen in je wangen. Wat prikkelt jouw doelgroep? Hoe weten zij: jaaah daar moet ik zijn, die herken ik uit duizenden! Wat maakt jouw verhaal klinkend en beklijvend? Jouw verhaal in tekst, in beeld, in kleur, in fotografie of zelfs in muziek. Wat is de toon die jij zet? En die we samen voor jou laten klinken. Je corporate identiteit is jouw verhaal, je missie en visie vertaald in woorden en beelden. 

Solar 2 Solar

Als 2 bedrijven samen gaan is het spannend; hoe verbind je de verschillende culturen, hoe zet je iedereen op koers en vol verwachting uitkijkend naar de toekomst? Nieuwe identiteit, met zijn allen gecreëerd, doorgetrokken in alle uitingen. Een gezicht intern en extern, onmiskenbaar Solar 2 Solar

Schildersbedrijf Vlasbloem

Van vader op zoon, op zoon. Schildersbedrijf Vlasbloem is met recht een familiebedrijf met een klinkende naam die nu wel eens onderstreept mocht worden. Als een wapenschild van de familie met een herkenbaar verloop die tevens het kleurenspectrum van het schilderwerk aangeeft. Een opvallend frisse, nieuwe identiteit die klaar is voor de volgende generatie.

Schildersbedrijf Vlasbloem logo construction

Museum Hoeksche Waard

Musea ouderwets? Museum Hoeksche Waard laat zien dat de historie niet onder hoeft te doen aan de huidige tijdgeest en dat ze hand in hand kunnen gaan. Een nieuwe jas, voor prachtig oud historisch materiaal waarbij fotografie, tekst en kleurkeuze laten zien wat dit museum waard is. Klaar voor nieuwe historie.

HR Community

Als het concept staat, mag je verder met ontwerpen! En komt een huisstijl tot leven door de identiteit te verrijken met fotografie, kleurgebruik en vormgeving die doorgetrokken wordt in alle uitingen: banieren, posters, kalenders, social media posts, website, etc. Verrassende consistentie is key voor het gezicht van jouw organisatie en HR Community laat zien hoe dat moet. 

HRC Verschillende Logos

PBN

PBN staat voor ideeën, ondernemerschap en geen half werk. Zo krijgt iedere (nieuwe) activiteit en eigen identiteit, met logo, beeld, iconen, kleur en typografie. Tegelijk moet duidelijk blijven zijn alles een onderdeel is van PBN. Een palet aan huisstijlen die samen PBN als geheel versterken in hun corporate verhaal als doeners en verbinders. 

PBN Energy Boosters image
PBN Selectie event