AVM Office image - About us

Over ons

Bij ons breng je al jouw communicatie en vormgeving onder bij één bureau. Wij zijn het full service design bureau.

Het werkt goed om alle communicatie, van conceptontwikkeling tot productie, volledig bij één bureau onder te brengen. Om voor al je communicatievragen één sparringpartner te hebben.  Met de juiste kennis en kunde op de werkvloer wil AVM Moment Design graag jouw allround partner zijn. Of het nu voor het neerzetten van een huisstijl is, het ontwikkelen van een campagne, de presentatie die netjes moet worden gemaakt of de visitekaartjes die aangepast moeten worden. We doen het allemaal graag en met veel plezier.

Geïnspireerd om met ons samen te werken?

Wie wij verder zijn? Wij stellen ons graag aan je voor! Online kan, maar liever offline op een goed Moment met een kop koffie. Neem dan contact op met Sanja Lucardie. Zij helpt je graag verder.

Brandmanager & marketeer

Sanja Lucardie

Ontwerper

Marius Polman

Interactief ontwerper

Jelle Herderscheê

Designer

Paul Janse

Wij zijn designers, coders, bouwers, concept ontwikkelaars, copywriters, consultants en doeners. Wij zijn AVM.

Wat wij doen

Wij ontzorgen. Dat is de kern van onze dienstverlening. Er is al genoeg stress. Wij pakken onze verantwoordelijkheid en geven vorm aan jouw wensen. Alle communicatie, van concept tot productie, kan je volledig bij ons onderbrengen. Je hebt dan ook één sparringpartner voor al je communicatie vragen. 

 

Met de juiste kennis en kunde op de werkvloer is AVM jouw allround partner. Of het nu voor het neerzetten van een huisstijl is, het ontwikkelen van een campagne, de presentatie die netjes moet worden gemaakt, nieuwe foto’s of film. We doen het allemaal met veel plezier en kwaliteit.