Online

Online

No holding back

Online maakt de wereld klein en tegelijkertijd groot. Met goede online communicatie kom je nu eenmaal overal. Go viral is the way. Dus doe het goed, wees vindbaar, heb interactie en just roll with it. Of het nu je website is, social media posts of hele campagne, zet het in zodat jij online zichtbaar bent. Het is elke keer weer een puzzel, maar wat ons betreft: no holding back.

Technex

Meten is weten en dat weten ze bij Technex. Hun techniek helpt bij het bepalen van vragen als: hoeveel belasting kan materiaal hebben, bij welke temperaturen smelt iets, wat is de stabiliteit, de houdbaarheid, uitharding en droging? De innovatieve oplossingen die Technex biedt spelen in op ieders specifieke vraag. De kwaliteit van hun dienstverlening presenteren ze niet alleen 1 op 1 op beurzen, maar ook de website is hiervoor uiteraard een visitekaartje. Een volledig productgerichte website, waar geen wetenswaardigheid in het ongewisse blijft. Zoek en u zult vinden.

Technex website mockup on macbooks
Apple display Displaying the Technex website
Onze eigen tuin desktop mockup

Onze Eigen Tuin

Voor Onze Eigen Tuin mochten wij een frisse website bouwen, een die past bij de doelgroep en het aanbod van Onze Eigen Tuin. Waarom ruimte is voor mooie afbeeldingen, het bestellen van boeken en het afsluiten van (proef) abonnementen. Knap hoe in deze online wereld, zo’n mooi blad nog steeds wordt uitgegeven. Al sinds de oprichting in 1955 (door de beroemde tuinarchitecte Mien Ruys, bekend van haar eigen tuinen in Dedemsvaart) is Onze Eigen Tuin is een kritisch en eigenzinnig blad over tuinieren dat aan het begin van ieder seizoen verschijnt. Als lezer van Onze Eigen Tuin sta je nooit zonder lege handen en krijg je alle informatie om jouw tuin te onderhouden en te etaleren zoals jij dat wilt. Dus bestel het snel op www.onzeeigentuin.nl.
Provincie Noord-Holland website mockup

Provincie Noord-Holland

Een omvangrijk project, eentje waar aanbestedingen, pitches en meer van dat nodig zijn. Waarbij we hebben samengewerkt met een technische partij en op deze manier de opdracht kregen om het internet én het intranet te ontwerpen. En niet alleen deze twee online platformen hebben wij vormgegeven, maar ook hebben wij instructie-animaties voor de ambtenaren gemaakt en een korte film opgenomen als promotie. Op deze manier kreeg iedereen uitleg over het gebruik van de platformen en werd men enthousiast gemaakt om er verder in te duiken om het gebruik te bevorderen. Uiteraard hebben we de Provincie Noord-Holland bediend met een huisstijlhandboek waarbij keurig is omschreven waar iedere (nieuw te maken) pagina aan hoorde te voldoen. Dit om ze ook zelfstandig in onderhoud van de website te kunnen laten voorzien. Van 2500 pagina’s ging de website naar een overzichtelijke 500 pagina’s in een modern en eigentijds jasje.