headerimage AkzoNobel

AkzoNobel

AkzoNobel, is all about people. planet. paint.

Een van de grootste multinationals van Nederlandse bodem met een hoofdkantoor in Amsterdam en onder haar vlag een veelvoud aan merken. Zij zijn expert in het maken van coatings, met activiteiten op het gebied van verven en lakken en actief in 150 landen. Klanten van over de hele wereld gebruiken deze merken en producten. Hoewel sommige bekende namen zijn, zijn andere meer gespecialiseerd – maar waarschijnlijk speelt alles wat dit bedrijf maakt een essentiële rol in uw leven. Of het nu het keukenzout is of de coating om het vliegtuig naar vakantie duurzaam, solide en betrouwbaar te maken.

Windmolen - AkzoNobel
AkzoNobel logo

AkzoNobel & AVM

Wij hebben de eer om veel zaken creatief uit handen te mogen nemen voor AkzoNobel en onderliggende merken. Een merk dat al sinds 1792 producten ontwikkeld, om gebouwen te kleuren en te beschermen, van binnen en van buiten.

Vanuit onze grondvesten werken wij al meer dan 40 jaar voor deze prachtige onderneming, en met kwaliteit, toewijding en optimalisatie werken wij er naar toe het de komende 40 jaar ook te doen. De merken Sikkens, Alabastine, Flexa, CetaBever, Cetol, Herbol, Dulux, Dulux Trade, Trimetal, Meesterhand, Glitsa, Polyfilla en Polyfilla Pro zitten bij ons in te portefeuille.

AkzoNobel Image slide

Ons werk voor de merken

Wij mogen ons bezighouden met merk-optimalisatie en -bewaking, promoties en (online) campagnes. Wij maken infographics, websites, brochures, banners, het ColourFutures trendboek, roll-up banieren, posters en nog véééééél meer. Ook nemen wij productie van materialen, coördinatie en planning, vertalingen en (eind)redactie voor onze rekening. Dit zal ons echt nooit vervelen.

cetabever-glitsa
alabastine-herbol