Bubl

Bubl. your business

Innovatie. Als bubl. ergens voor staat is dat het wel. Totaal gericht op echte data protectie. De eerste in haar soort en onnavolgbaar. Technische ontwikkeling gaat hand in hand met menselijkheid en behoud van vrijheid en je eigen gegevens. Jij als klant bepaalt welke informatie wordt gedeeld en maakt het voor jou toepasbaar! Deze keer maak jij gebruik van de data, alles wat je geeft komt privaat te goed. Of het nu informatie is over je gezondheid of de contacten met mensen. Van klein tot groot. Jij staat aan het data-roer.

Bubl Cloud logo

Bubl & AVM

Direct de juiste raakvlakken op technische kennis (handig als je de business van de klant begrijpt) en inzichten in hoe bubl. te positioneren. Werken aan de huisstijl en de vernieuwing van het merk was dan ook heerlijk om te doen. We hebben bubl. verschillende concepten voorgelegd en toegewerkt naar een nieuwe huisstijl die we direct in een website konden vertalen. De analytische kracht van onze tekstschrijvers, zorgden dat wij de vooral technische informatie konden omzetten naar heldere en sprekende teksten die een brede doelgroep aanspreekt. Een complete traject dat een supertof fundament is voor onze verdere samenwerking. 

Van concept naar succes

De ideologie van de dataprotectie en mensen daadwerkelijk eigenaar maken van hun eigen data, moest klinken in een attractieve uitstraling met een passende verhaal in beeld en kleur. Het is namelijk opvallend wat bubl. kan, dus hoe gaan we knallen? Meerdere concepten werden onderzocht en een verder uitgebouwd met onder meer infographics, iconen en fotografie. Simply grab a bubl. en build from there!

Een huisstijl die elke bubl. vangt

Een corporate identiteit is niet alleen logo, kleur, typografie en beeld. Het is ook taal. De juiste taal spreken, je doelgroep aanspreken en dit verwoorden. Als je technisch heel sterk bent, zit je wel eens in je eigen specifieke bubbel. Je spreekt een taal, die je klant nog niet spreekt. Hoe prachtig is het om de vertaalslag te maken naar de klant en een breed draagvlak te creëren in pitches en marktverovering. Onderdeel van het verder optimaliseren was de juiste toon vinden.

Bubl iconen verzameling