DNK bank meneer

De Nederlandse kluis

De Nederlandse Kluis

Daar waar anderen het lieten liggen, heeft De Nederlandse Kluis het opgepakt. Banken sluiten hun deuren, De Nederlandse Kluis stapte in en zorgt dat hun klanten iedere dag op hen kunnen rekenen om waardevolle items, emotioneel en economisch, goed te bewaren. Over heel Nederland met 70.000 huurders, maar inmiddels ook in België, Denemarken en Duitsland onder de naam CitySafes, timmeren zij stevig aan de weg. Zij zijn de partij die jouw schatten veilig houdt.

De Nederlandse Kluis poster bord

De Nederlandse Kluis & AVM

Voor AVM is De Nederlands Kluis een treasure vanwege de veelzijdigheid in vragen en de mooie nationale en internationale stappen waar wij ze creatief in kunnen begeleiden. De huisstijl updaten en bewaken om deze vervolgens in te zetten naar een grote diversiteit aan uitingen als advertenties, visitekaartjes, online banners, flyers en brochures. In beeld en tekst. In alle online en offline communicatie stellen wij hun huisstijl veilig.

Wij stellen de huisstijl van
De Nederlandse Kluis veilig

Internationale ambities

De internationale ambitie van De Nederlands Kluis is groot. Deze ambitie vroeg wel om een nieuwe naam, eentje die aansluit bij een internationaal publiek. Dit was de geboorte van CitySafes, waarmee zijn in 2021 de eerste stappen naar België zette, maar nu ook Duitsland en Denemarken veroveren.

Onze strategie in de omgaan met de huisstijl van CitySafes

Met het bestaande merken beeld van De Nederlandse Kluis vroeg CitySafes op een huisstijl die zich onderscheidt doch aansluit. Een passende frisse huisstijl legde daarin het fundament om op door te pakken. Met de juiste keuze in fotografie en opmaak waarin zij met de juiste typografie en kleuren aangeven dat zij een gedegen, professionele partij zijn waarop je kan vertrouwen. Eentje die bouwt op historie, maar in ook moderne wensen van hun klant en de optimale beveiliging niet uitsluit. 

Heldere propositie

De propositie van de De Nederlandse Kluis en CitySafes is herkenbaar, helder en professioneel: Wij zijn wie wij zijn en wij doen dat goed. Want een kluis is een kluis en daarin zijn je spullen veilig. Niets meer, maar ook zeker niet minder. De taak van AVM omdat voor ze te blijven borgen in al hun uitingen.

Category:
Date: