Meesterhand Tapes Actie foto

Meesterhand

Meesterhand is vakmanschap

De erkende schilder werkt met Meesterhand. Meesterhand voorziet in basis de hele professionele verfmarkt van alles wat de schilder nodig heeft. Alles, behalve de verf. Het zogenoemde Non Paint assortiment dat bestaat uit tapes, kwasten, rollers, kitten en nog veel meer ligt in de schappen. Met goed gereedschap is het nu eenmaal goed werken. Vakmanschap vraagt om Meesterhand.

Meesterhand Advertentie Sikkens Center

Meesterhand & AVM

Introduceer een merk en maak het groot. Draag zorg voor consistentie in huisstijl met als basis een stevig huisstijlhandboek. Waarbij we de ontwerpen borgen voor onder meer labels en etiketten, website, (online) banners, video’s en brochures. 

De hand van de grafische meester zie je terug in deze huisstijl

S4635 Meesterhand Tapes Folies collage - breeder

Wij plakken niet zomaar een label op een product

Bij het in de markt zetten van producten is het belangrijk dat er een helder etiket komt, waarbij de juiste technische informatie helder wordt weergegeven en het merk zijn positie pakt binnen het schappenplan. Hier horen ook de juiste iconen bij, die direct duiding geven aan de functionaliteit van een product en de klant eenvoudig informeert. Eigenlijk is een etiket ontwerpen een klein huzarenstukje.

Meesterhand Maskeerfolie

Meesterlijke (product) fotografie

Brand identiteit door middel van passende fotografie, waarbij bij Meesterhand uiteraard de schilder centraal staat bij de uitvoer en de toepassing van de producten. Fotografie op locatie met de schilder in actie is onderdeel van ons werk. Maar ook de productfotografie, het vrijstaand maken van beelden en binnen de juiste formaten aanleveren zorgen voor eenheid in merkbeleving.

Online en offline is vakmanschap doorgevoerd

De website is het online visitekaartje en een link voor de directe verkoop, maar ook het schappenplan in de Sikkens Centers is attractief en professioneel. Winkelmateriaal met displays, posters, schapkaarten en Nedcomborden dragen bij aan de verkoop. Meesterhand is dan ook continu in ontwikkelen door innovatie en productintroducties. Deze dynamiek houdt het merk en ons volop in beweging.

Meesterhand Website Mockup - Desktop - Macbook
Category:
Date: