Technex Header

Technex

Technex, measure and move forward

Technex is zo’n bedrijf dat een grote rol speelt in productontwikkeling voor menig bekend bedrijf waar de consument geen weet van heeft. Zeg maar een stille kracht achter succes. Zij dragen bij aan de optimalisatie van bedrijfsprocessen, via kwaliteitsverbetering, door het op de markt brengen van zinvolle technologische innovaties. Een toonaangevende leverancier van oplossingen op het gebied van technologie en research.

Technex & AVM

Technex heeft een oog voor kwaliteit dat mocht nog verder naar voren komen in huisstijl en website. Het werd een mooi traject waarbij positionering onder de loep werd genomen, beeldmerken werden doorgevoerd en fotografie verzorgd. Het resultaat is een huisstijl die staat voor kracht, innovatie en moderne technologie. 

Technisch is de huisstijl ook onderlegd

TNE006 Emailhandtekening Technex DEF - smaller

Online positie versterkt

De online positie van Technex is verankerd door de website in te richten met een heldere navigatie waarbij de UI (User Interface) is aangescherpt en de UX (User Experience) is versterkt. Ook de SEO in combinatie met Google Analytics staan beter ingericht. Tweetalig opgezet. De call-to-action is duidelijk en heel belangrijk, service en onderhoud kan direct online worden aangevraagd. Service staat namelijk hoog in het vaandel van Technex. En daarin vinden wij ons als klant en bureau elkaar direct.

Technex website