Video

Video en animaties

All that moves you

Met video kan je pas echt laten zien dat je de beste bent. Jouw unieke eigenschappen vergroot in beeld, een betere (online) positionering voor je bedrijf, merk of product is er niet. Laat zien wat je in huis hebt. As simple as that. Emoties en all that moves you kan je hierin kwijt. En dan weet 80% van de kijkers ook nog eens te onthouden wat je hebt gemaakt. Visuele elementen zoals video’s beklijven pas echt.

Meesterhand Campagne
Aqua kwast

Voor de najaarscampagne van Meesterhand stond de Aqua kwast centraal. Een zeer kwaliteitswaardige kwast, speciaal voor watergedragen verven. Lekker duurzaam. De schilder die ermee werkt, weet het best te vertellen waarom zij juist deze kwast uit de schappen pakken. Daarom gingen we op pad met de videograaf in de kielzog en maakten, in samenspraak met Meesterhand AkzoNobel, prachtige shots van de vakman aan het werk met de Aqua kwast. Montage, muziek en subtitles maken het plaatje compleet. Meesterhand kon weer hun social media kanalen vullen en de juiste aandacht vragen voor deze prachtige kwast.

Meesterhand Videoshoot 3
Meesterhand Videoshoot

Promofilm Atradius Flow

Atradius is, als basis van alle credit management, continue in ontwikkeling. Samen met Microsoft Dynamics legden zij de basis van een nieuwe online tool om binnen bedrijven verder de credit management te integreren in hun eigen ERP systeem. Een project dat internationaal is uitgerold, waarvoor de beursvloer werd ingericht, factsheets en brochures werden gecreëerd, maar wat ook in video is onderstreept. Door het gebruik van bestaand videomateriaal en een klant testimonial werd in relatief korte tijd voor de beurs en later als demo een korte en lange video gemaakt.

Atradius Flow Beurs Lyon
Atradius Flow Folder

Sikkens Product Hero
Alphatex 4SO

Een sterk staaltje Product-Hero video, met vooral beeld en aantrekkelijke animatie. Waarbij AVM de fotoshoot, het moodboard, het grafisch ontwerp en de animatie uitzette en uitvoerde. Deze video werd ingezet op alle social media platformen als LinkedIn en Instagram, maar ook geschikt werd gemaakt voor narrowcasting. Nieuwe productontwikkelingen bij de klant, waar meer dan genoeg R&D in zit, geven wij zo een mooi platform. Nog los van alle andere middelen die wij voor de Alphatex 4SO mochten maken. Geschikt voor ongeveer ieder weer.

Sikkens Alphatex 4S0 Keyvisual
Sikkens Alphatex 4S0 campagne image
Sikkens Rubbol BL Endurance High Gloss campagne image

Sikkens Product Hero
BL Endurance

In het kader van duurzaamheid en de gezondheid wordt er steeds vaker met watergedragen verven en lakken gewerkt. Sikkens heeft hier het mooie BL Endurance voor ontwikkeld. En deze verf verdient alle aandacht, dus zochten (en vonden) we een prachtig historische locatie, een schilder die al werkte met deze duurzame verf en maakten we (video)beeld voor de promotie. Met een goed script en duidelijke visie is er weer mooi resultaat geboekt. Wat vervolgens weer offline en online kon worden toegepast.

Sikkens Endurance foto
Sikkens Rubbol BL Endurance High Gloss campagne image
Sikkens Rubbol BL Endurance High Gloss campagne image with painter